Fysik

Bølgelængden - afbøjningsvinklen Bølgelængdens betydning for afbøjningsvinklen

12. juni 2021 af Siljest - Niveau: C-niveau

Hvad er bøldelængdens betydning af afbøjningsvinklen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2021 af mathon

                     \begin{array}{llllll}&\textup{gitterligningen:}\\&& d\cdot \sin(\varphi_n)=n\cdot \lambda\\\\&& \varphi_n=\sin^{-1}\left ( \frac{n\cdot \lambda}{d} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Bølgelængden - afbøjningsvinklen Bølgelængdens betydning for afbøjningsvinklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.