Matematik

Differentiering

18. august 2021 af Kasperflint28 - Niveau: A-niveau

Hej hvordan differentieres: f(x)=(x^3+3x)*e^2x

jeg har prøvet og kan ikke få det rigtige svar...


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2021 af Viderekem (Slettet)

#0

Hej hvordan differentieres: f(x)=(x^3+3x)*e^2x

jeg har prøvet og kan ikke få det rigtige svar...

Hvad er dit svar ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2021 af MountAthos

Til # 0

f (x ) = ( x3 + 3x ) · e2x  , g (x) = (x3 + 3x ) og h (x) = e2x

f`( x ) = g ( x) · h´(x) + g´(x) · h (x) 

f´(x) = ( x3 + 3x ) · 2e2x + ( 3x2 +3 ) · e2x

f`(x) = 

Din opgave, at gøre differentieringen færdig


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.