Fysik

bestem momentanhastigheden

18. august 2021 af amal5123 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med find momentanhastigheden til t = 50 s og til t = 80 s.https://fysikabbogen.systime.dk/?id=c6310


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2021 af ringstedLC

En momentanhastighed er en øjeblikshastighed. Hvis en stedfunktion af bevægelsen er kendt, kan den differentieres:

\begin{align*} s(t) &= ...\\ s'(t)=v(t) &= ...\\ v(50) &= \;? \\ v(80) &= \;? \end{align*}

NB. "hvis" fordi linket ikke kan læses uden at være logget ind.

. Beregn så v(50) og v(80).


Skriv et svar til: bestem momentanhastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.