Matematik

omkreds ligning find bredde fodboldbane

20. august 2021 af shain - Niveau: 9. klasse
Omkredsen af en fodboldbane er 330 m. Længden er det dobbelte af bredden. Hvad er bredden?

længde: x
bredde:y
o = 2x+2y
x = 2*y

330 = 2(2*y)+2y

Er dette korrekt opstilling af ligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2021 af mathon

                  JA  :-)

når du forklarer, at
                                  x er længden
                                  y er bredden
                                   


Svar #2
20. august 2021 af shain

Tak for det

Skriv et svar til: omkreds ligning find bredde fodboldbane

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.