Fysik

Omskrivning af Stefan-Bolzmanns lov til afstandskvadratloven

04. september 2021 af AliceiEventyrland (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan omskriver jeg Stefan-Bolzmanns lov til afstandskvadratloven? Jeg kan jo isolere intensiteten i Stafan.Bolzmanns lov, men hvad gør jeg så med sigma?

Stafan-Bolzmanns lov: P=I*σ*A 

Intensitet isoleret: I=P/σ*A

Hvad nu? (når jeg skal komme frem til I=P/4*π*r2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2021 af peter lind

Du har isoleret forkert. I = P/(σA)

A = 4πr2 arealet af en kugleoverflade

Det er ikke stefan bolzmans lov Den siger at  P = σT4


Skriv et svar til: Omskrivning af Stefan-Bolzmanns lov til afstandskvadratloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.