Kemi

pH-beregn volumen

10. september 2021 af unicorn66 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg vil gerne have denne her opgave forklaret i detaljer.  resultatet skal give 31.8ml.

Hvor mange mL 0,50 M NaOH-opløsning skal blandes med 10,0 g [BH]Cl, og derpå fortyndes til 250 mL for at opnå en opløsning med pH = 7,60? M([BH]Cl) = 157,60 g/mol pKa = 8,075


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2021 af Moderatoren

Se fx: studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1990271

Eller skriv hvad du er i tvivl om.


Skriv et svar til: pH-beregn volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.