Fysik

FYSIK ELEKTRISK Kredsløb

22. september 2021 af delahk - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe?

Spændingsfaldet over en elektrisk pære er 12 V, og pærens effekt er 6,0 W.

Hvor meget energi afsættes i pæren hver sekund?
Hvor stor ladningsmængde passerer igennem pæren hvert sekund?
Hvad er strømstyrken igennem pæren?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2021 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \textbf{1)}\\& E_{el}=P\cdot t\\\\ \textbf{2)}\\& q=\frac{P}{U}\cdot t\\\\ \textbf{3)}\\& I=\frac{P}{U} \end{array}


Skriv et svar til: FYSIK ELEKTRISK Kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.