Kemi

Kemi ligevægt Haster

24. september 2021 af MSN17 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har brug for hjælp til at beregne følgende opgave angående ligevægt. Svaret på a) må være Keq=\frac{[B]}{[A]}. Men hvad med B?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. september 2021 af mathon

             \begin{array}{llllll} \textup{a)}\\& \textup{ved ligev\ae gt:}\\&& \frac{0.75\cdot c_A}{0.25\cdot c_a}=K\\\\\\ \textup{b)}\\& \textup{ved ligev\ae gt:}\\&& \frac{\left (\left ( 10^{-2}\;M \right )\cdot 0.05 \right )^2}{\left ( 10^{-2}\;M \right )\cdot 0.95\cdot \left ( 0.1\;M- \left (10^{-2}\;M \right ) \cdot 0.95\right )}=K \end{array}


Skriv et svar til: Kemi ligevægt Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.