Matematik

Hvor stor var cykelist trafikken i 2014?

27. september 2021 af pringels123 - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til denne her. 

Se Bilag. 


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} S &= \frac{I_S}{I_B}\cdot B\quad \textup{formel (7)} \\ \textup{Cykeltrafik}_{2014}=S_{14} &= \frac{I_{14}}{I_{10}}\cdot S_{10} \\ S_{14} &= \;?\,\textup{mia. km} \end{align*}

b)

\begin{align*} \textup{Cykeltrafik}_{2016} &= S_{16} \\ \textup{Fald i cykeltrafik}_% &= \frac{\bigl(S_{14}-S_{16}\bigr)\cdot 100}{S_{14}}\,%=\;?% \end{align*}


Skriv et svar til: Hvor stor var cykelist trafikken i 2014?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.