Matematik

Matematik Opg.

06. oktober 2021 af Matematikaben - Niveau: 8. klasse

Har brug fr hjælp til dette spg. Tak på forhånd :)

Du kaster mønt med en ven.

Hvad er sandsynligheden for, at I slår krone fem gange i træk?

P(k,k,k,k,k) =  ud af 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2021 af PeterValberg

Antages at mønten er fair, så er sandsynligheden for krone lig med 1/2

P(\text{krone})=\frac12

Sandsynligheden for krone fem gange i træk er:

P(\text{k,k,k,k,k})=\left(\frac12 \right )^5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik Opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.