Fysik

effekt

17. oktober 2021 af Clarasorensen - Niveau: C-niveau

hejsa, jeg har fået dette spørgmsål, men jeg kan ikke finde ud af at svare på det... 

er der en som gerne vil forklare det for mig og gerne grundigt, mange tak. 

opskriv effektudtrykket som en funktion med den variable v. hvilken funktionstype er der tale om? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2021 af ringstedLC

Der er sikkert oplyst et udtryk for effekten, Vedhæft et godt billede af hele opgaven.


Svar #2
17. oktober 2021 af Clarasorensen

udtrykket er følgende: 

P= ½ · p · A · v^3


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \rho &= \rho_\textup{luft} \\A &= \pi\cdot r^2 \\v &= v_\textup{vind} \\ P(v) &= \underset{\textup{en konstant\,}k}{\underbrace{0.5\cdot \rho_\textup{luft}\cdot \pi\cdot r^2}}\cdot {v_\textup{vind}}^{\!3} \\ P(v) &= k\cdot {v_\textup{vind}}^{\!3} \end{align*}

Når variablen opløftes i 3. potens, er funktionstypen en ...

Se eventuelt https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1879811


Skriv et svar til: effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.