Matematik

Bestem f'(x)

25. oktober 2021 af studerende0 - Niveau: B-niveau

Hjælp til at løse denne opgave. Det er et nyt emne som vi har haft kort om og forstår det ikke. Har kigget min matematik bog igennem, men kan ikke rigtig finde noget brugbart til denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2021 af mathon

           \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{a)}\\& f{\, }'(x)=2\cdot 3\cdot x^{3-1}-2\cdot x^{2-1}+3\cdot 1\cdot x^{1-1}=6x^2-2x+3 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2021 af ringstedLC

Den funktion f '(x) som #1 har fundet, er en funktion, hvis funktionsværdi er hældningen af en tangent til f(x).

Læs om differentialkvotient!


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2021 af StoreNord

#0
Sidst i matematikbogen bør der være et stikordsregister.


Skriv et svar til: Bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.