Matematik

Tegn grafen for en funktion 𝑓 , der opfylder følgende:

30. oktober 2021 af me1234me - Niveau: A-niveau

a) Tegn grafen for en funktion ?? , der opfylder følgende:

?? har definitionsmængde [1; 6]

?? (1) = 2, ?? (4) = 0 og ?? (6) = −4

?? er differentiabel i ]1; 6[

fortegn og nulpunkter for f er som angivet på tallinjen: 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2021 af ringstedLC

#0: Se dog, hvad du skriver og beskriv hvad der giver problemer.


Svar #3
30. oktober 2021 af me1234me

Hvordan løser jeg opgaven? kan en hjælpe mig med at komme i gang.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2021 af StoreNord

Du skal tegne en streg fra A til C på denne tegning.
Den skal gå opad eller nedad de rigtige steder og have ekstremum i x=2.


Svar #5
31. oktober 2021 af me1234me

Heh, tak for det. fik dog ikke lige skrevet at det er uden hjælpemidler ... :)


Skriv et svar til: Tegn grafen for en funktion 𝑓 , der opfylder følgende:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.