Matematik

om fn verdens mål i matematik

03. november 2021 af amalie3345 - Niveau: C-niveau

jeg er igang med en opgave om fn verdensmål og er nået til en opgave for jeg ingen ting forstår jeg har lidt info til jer som jeg har vedhæftet da jeg ikke kunne lægge billede ind af det, jeg ville meget gerne have afvide hvordan det er gjordt og hvordan det skal gøres:)

Hvor mange procent er jordens befolkning er vokset fra 1960 til 2015?

Hvor mange mennesker levede i ekstrem fattigdom i 1960?

Hvor mange procent ekstrem fattigdom er faldet i det hele taget?

Hvor mange procent er den faldet per. A°r i perioden 1960-2015?

Vedhæftet fil: hej.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2021 af janhaa

a) ((7/3)-1)*100 = 133,33 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2021 af janhaa

b) 3*0,6 mill = 1,8 milliarder


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2021 af janhaa

c) (1,8+0,7) milliarder= 2,5 milliarder 


Skriv et svar til: om fn verdens mål i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.