Matematik

Nogle der kan forklar en opgave.

11. november 2021 af emn24 - Niveau: 9. klasse

Hey, er der nogle der kan forklar mig hvordan man løser disse opgaver:)

Der er en vedhæftet fil til opgaverne. Tak på forhånd:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2021 af janhaa

12a) f=3x

b) g=x/2

c) h= 2x+10

d) i= 10/x

e) j= (x/4) -5

f) k = 4/x

g) l= x2

h) m = x2 +2


Svar #2
11. november 2021 af emn24

Men altså skal jeg tegne grafer med disse tal?


Svar #3
11. november 2021 af emn24

Så altså bare bruge geogebra og skriv y=3x, så får jeg en graf er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2021 af janhaa

#3

Så altså bare bruge geogebra og skriv y=3x, så får jeg en graf er det korrekt

Ja, det stemmer 


Svar #5
11. november 2021 af emn24

Ok mange tak det sætter jeg pris på:)


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. november 2021 af janhaa


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. november 2021 af janhaa


Brugbart svar (1)

Svar #8
11. november 2021 af janhaa

c) 

Noen eksempler i Wolfram Alpha

https://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+2x%2B10


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. november 2021 af Quarr

Du bruger sikkert Geogebra. I inputfeltet skriver du funktionsforskriften for en funktion.

I koordinatsystemet til højre vil du så se den grafiske afbildning af funktionen.

- - -

Ja

 


Svar #10
11. november 2021 af emn24

Hvordan skriver man i anden i geogebra? Ved du det?


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. november 2021 af Quarr

Man bruger dette tegn "^"

- - -

Ja

 


Svar #12
11. november 2021 af emn24

Ok, ej mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #13
11. november 2021 af Quarr

Så lidt. Stil endelig flere spørgsmål hvis du er i tvivl.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #14
11. november 2021 af Capion1

Overskrift:
 *) Nogle der kan forklar en opgave.
**) Nogle der kan forklare en opgave.
____________
  *)  Imperativ
**)   Infinitiv
**)  er korrekt.

            

            


Skriv et svar til: Nogle der kan forklar en opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.