Matematik

En funktion er givet ved: g(x)=2x^3−3x Bestem g′(−2). g′(−2)=?

18. november 2021 af DenrigtigeSpike - Niveau: B-niveau


En funktion er givet ved:
g(x)=2x^3−3x
Bestem g′(−2)
g′(−2)=?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2021 af mathon

           \small \small \begin{array}{lllll} g{\, }'(x)=6x^2-3 \end{array}


Skriv et svar til: En funktion er givet ved: g(x)=2x^3−3x Bestem g′(−2). g′(−2)=?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.