Matematik

Udregn m3 udfra mm og cm

20. december 2021 af TheEdge4 - Niveau: C-niveau

Hejsa

Jeg skal lave et excel ark, hvor jeg skal regne m3 ud fra nogle dimmensioner og antal stk. Eksempel:

Højde: 30 mm
Bredde: 145 mm
Længde 4000 cm
Stk: 80

Ud fra dette skal jeg regne m3 ud. Hvordan vil formlen se ud til denne udregning?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. december 2021 af SuneChr

Vi har
30 mm = 30·10- 3 m
145 mm = 145·10- 3 m
4000 cm = 4000·10- 2 m
Stk = 80
Skriv tallene ind, som de står på venstre side.
Produktet heraf skal yderligere have faktor 10- 8


Skriv et svar til: Udregn m3 udfra mm og cm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.