Fysik

Hjælp til fysik pt. 2

21. december 2021 af detduedreng - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2021 af peter lind

a) Lav en lineær regression af s som funktiontion af t2. Du kan tilføje t=0 => s=0

b) Find ds/dt og sæt reultatet = 0

c) Sæt t fra b iind i resultatet fra a


Skriv et svar til: Hjælp til fysik pt. 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.