Matematik

fuldstænig løsning

22. december 2021 af klara99 - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan løser jeg den, har lidt svært ved den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. december 2021 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllll}&& y{\, }'+1\cdot y=3\\\\&& y{\, }'\cdot e^x+1\cdot y\cdot e^x=3e^x\\\\&& \left (y\cdot e^x \right ){}'=3e^x\\\\&& y\cdot e^x=\int 3e^x\mathrm{d}x\\\\&& y\cdot e^x=3e^x+C,\quad C\in\mathbb{R}\\\\&& y=e^{-x}\cdot \left ( C+3e^x \right )\\\\\\&& y=Ce^{-x}+3 \end{array}


Svar #3
22. december 2021 af klara99

mit svar er 3+C * e^-x


Svar #4
22. december 2021 af klara99

Tak så ikke lige dit besvarelse :) 


Skriv et svar til: fuldstænig løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.