Matematik

ligninger

06. januar 2022 af andrew741389 - Niveau: 8. klasse

Nogen der kan hjælpe mig med denne ligning?

Find x når 24 = x3 - 3


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2022 af mathon

                                \small \begin{array}{llllll} x^3-3=24\\\\ x^3=24+3=27=3^3\\\\ x=3 \end{array}

Når to potenser med samme eksponent er identiske, har de samme rod.


Svar #2
06. januar 2022 af andrew741389

tak:)


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.