Matematik

Monotoniforholdene nogen der kan hjælpe??

11. januar 2022 af Math46 - Niveau: B-niveau

Monotoniforholdene skal bestemmes til vedlagt billede, nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2022 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2022 af PeterValberg

Måske du kan finde noget brugbart i video nr. 9, 10 og 11 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2022 af mathon

Monotoniintervallerne afgrænses af xo-værdier for \small f{\, }'(x_o)=0

                \small \begin{array}{llllll}& f{\, }'(x)=3x^2-3x-6=3(x^2-x-2)\\\\& f{\, }'(x)=0=3(x^2-x-2)\\ \Updownarrow \\& x^2-x-2=0\\ \Updownarrow\\& x=\left\{\begin{matrix} -1\\2 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Monotoniforholdene nogen der kan hjælpe??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.