Fysik

vands fordampnings varme

17. januar 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

Hej hvordan løser jeg opgave a)? hvordan finder man fordampnings varmen for noget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2022 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \left ( 2.200\;\frac{kJ}{s} \right )\cdot t=\left ( 0.500\;kg \right )\cdot L_{fordamp}\\\\& L_{fordamp}=\frac{\left ( 2.200\;\frac{kJ}{s} \right )\cdot t}{ 0.500\;kg}\\\\\\ \textbf{b)}\\&t=\frac{\left ( 0.500\;kg \right )\cdot\left (2260\;\frac{kJ}{kg} \right )}{2.200\;\frac{kJ}{s}} \end{array}


Skriv et svar til: vands fordampnings varme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.