Matematik

funktioner

19. januar 2022 af Cassidyy - Niveau: C-niveau

På excel har jeg fået følgende ligning ud fra en graf, der er blevet afbildt:

y = 3E+07x - 32561

Hvad betyder "E+"? Forstår ikke, hvad dette hentyder til.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2022 af mathon

             \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll}&& y = 3\left (E+07 \right )x - 32561=3\cdot 10^7x-32561\\\\ \textbf{Videnskabelig}\\ \textbf{notation:}\\&& t=a\cdot 10^n\quad 1\leq a< 10\quad n\in\mathbb{Z}\\\\\textup{N\aa r man v} \mathrm{{\acute{e}} \textup{d}}&&\textup{at man arbejder i titalsystemet, beh\o ver man strengt taget}\\&& \textup{ikke at notere }10^n\textup{, men blot }n\textup{, hvilket g\o res i bl.a. EXCEL.}\\\\&& 372.19\textup{ kan derfor noteres }3.7219E2\\\\ \textup{P\aa \ mange }&&\textup{regnemaskiner noteres det }3.7219EE2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2022 af mathon

korrektion:
                         
\small \mathbf{1<a<10}


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.