Matematik

koordinat

20. januar 2022 af moha8131 - Niveau: C-niveau

nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2022 af mathon

Begynd med at beregne vinklerne
A,B og C.
                                         \begin{array}{llllll}&& A=\cos^{-1}\left ( \frac{b^2+c^2-a^2}{2\cdot b\cdot c} \right )\\\\&& B=\cos^{-1}\left ( \frac{a^2+c^2-b^2}{2\cdot a\cdot c} \right )\\\\&& C=\cos^{-1}\left ( \frac{a^2+b^2-c^2}{2\cdot a\cdot b} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2022 af mathon

                                         \small \small \small \begin{array}{llllll}&& A=\cos^{-1}\left ( \frac{24^2+30^2-17^2}{2\cdot 24\cdot 30} \right )=34.48\degree\\\\&& B=\cos^{-1}\left ( \frac{17^2+30^2-24^2}{2\cdot 17\cdot 30} \right )=53.06\degree\\\\&& C=\cos^{-1}\left ( \frac{17^2+24^2-30^2}{2\cdot 17\cdot 24} \right )=92.46\degree \end{array}


Skriv et svar til: koordinat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.