Matematik

Bestem arealet M

20. januar 2022 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

Er det rigtigt? Hvad skal jeg ellers gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2022 af ringstedLC

#0: Fortsæt det rigtige arbejde!


Svar #3
20. januar 2022 af Simonew3

Er det her rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2022 af ringstedLC

#3: Jeg beklager at have overset:

\begin{align*} \left [ -\tfrac{1}{4}x^4+\tfrac{9}{2}x^2 \right ]_0^3 &= -\tfrac{1}{4}\cdot 3^{\color{Red} 4}+\tfrac{9}{2}\cdot {\color{Red} 3^2}-0 \quad ,\;3^2 \neq 3\cdot 2\\ &= \left (-\tfrac{9}{4}+\tfrac{18}{4} \right )\cdot 3^2=\tfrac{9}{4}\cdot 3^2=\tfrac{81}{4} \end{align*}

NB. Dit resultat bør være en brøk eller et decimaltal, ikke en sammenblanding.


Skriv et svar til: Bestem arealet M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.