Matematik

Bestem væksthastighed ud fra f'(1)

30. januar 2022 af Guleroden1 - Niveau: B-niveau

Hej, kan nogen hjælpe med at vise mig grafisk hvordan jeg aflæser den her opgave

er f'(1)=-0.5 ?

Jeg har lidt svært ved selv at se det i sådanne her opgaver

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2022 af mathon

               


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2022 af mathon

               \small f{\, }'(1)=1.5


Svar #3
30. januar 2022 af Guleroden1

#2

               \small f{\, }'(1)=1.5

Ehm, er du sikker? Opgavens facit siger -0.5? (se vedhæftet)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2022 af SuneChr

f (x) = - 1/2x3 + x + 1
f '(x) = - 3/2x2 + 1
f '(1) = - 1/2


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. januar 2022 af ringstedLC

Vedhæftet fil:_0.png

Svar #6
30. januar 2022 af Guleroden1

#5

tak!


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. januar 2022 af mathon

#2
        Er en rigtig distrætheds-BOMMERT!!!


Skriv et svar til: Bestem væksthastighed ud fra f'(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.