Matematik

Ti-Nspire: Koordinater til skæringspunkter

31. januar 2022 af Differentkindsofrainbows - Niveau: B-niveau

Hvad er det jeg gør forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2022 af mathon

                    \begin{array}{lllll}&& \textup{Define }f(x)=3x^3+3x^2-12x\mid-\frac{13}{4}<x<\frac{9}{4}\\\\&& \textup{Define }g(x)=-3x\\\\&& \textup{solve}\left ( f(x) =g(x),x\right ) \end{array}


Svar #4
31. januar 2022 af Differentkindsofrainbows

Tak!


Skriv et svar til: Ti-Nspire: Koordinater til skæringspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.