Matematik

Funktioner af 2 variable visualisering

31. januar 2022 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg skal løse denne opgave og kan ikke finde ud af opgave C 

En der kan hjælpe mig lidt på vej? 


Svar #1
31. januar 2022 af MajaXm

Her er min løsning på A og B - den er plottet samt hvad punktet B er


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2022 af SuneChr

Indsæt i funktionen for landskabet x, y og z henholdsvis
  x = t
  y = t - 2
  z = 4t
som er linjens parameterfremstilling.


Svar #3
31. januar 2022 af MajaXm

#2
Indsæt i funktionen for landskabet x, y og z henholdsvis
  x = t
  y = t - 2
  z = 4t


Okay det prøver jeg - men hvordan kommer du frem til de værdier?

Skriv et svar til: Funktioner af 2 variable visualisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.