Matematik

hvor mange kvadrat meter plastik er der brugt

02. februar 2022 af Silena - Niveau: 10. klasse

( første spørgsmål )

skal jeg gange længde og bredde for at finde svaret? 

Vedhæftet fil: Billede5.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2022 af peter lind

For den nederste del: ja

Den øverste del er ikke et rektangel, så den går ikke

Du skal bruge af den øverste del er en halvcirkel med radius 195/2 cm. Brug at arealet af en cirkel er π*r2


Svar #3
02. februar 2022 af Silena

3,14*97,5^2 kommer den til at se sådan ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2022 af peter lind

Ja bortset fra at der skal stå π i stedet for 3,14


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2022 af ringstedLC

1.

\begin{align*} O &= 2\,\textup{endeflader}+2\,\textup{sideflader}+\textup{tag} \\ &= 2\cdot \bigl(\textup{rektangel + halvcirkel}\bigr)+2\cdot \textup{rektangel} +\textup{rektangel\,(en\,halv\,cylinderflade)} \\ &= 2\cdot \left (b\cdot h+2\cdot \frac{\pi\cdot r^2}{2} \right ) +2\cdot \Bigl(l\cdot h\Bigr)+\left (l\cdot \frac{2\cdot \pi\cdot r}{2} \right )\end{align*}


Skriv et svar til: hvor mange kvadrat meter plastik er der brugt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.