Matematik

Find radius med pilhøjde og vinkel

07. februar 2022 af JulianH - Niveau: B-niveau

Hejsa.

Jeg skal finde radius af en cirkel hvor jeg kun kender min pilhøjde og en vinkel.

Pilhøjden= 2.5m og vinkel= 60 grader

Hvilken formel skal jeg bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2022 af mathon

se
        https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2038394

        radius = 2,5 m.
        Det er pilhøjden, du skal beregne.


Skriv et svar til: Find radius med pilhøjde og vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.