Fysik

Bergen fart

08. februar 2022 af VanessaAndersen - Niveau: A-niveau

Hej. 

Sidder fast med denne afleveringsopgave, som jeg ikke kan løse. Jeg har vedhæftet opgaven. 

Er der en der kan hjælpe? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2022 af peter lind

a)  F = m*a = ½m*2 Bemærk at m kan forkortes ud.

b) F = I*s*B hvor s afstanden mellem skinnerne


Svar #3
08. februar 2022 af VanessaAndersen

Skal accelerationen ikke benyttes ved opgave a?. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2022 af mathon

#3
         Jo


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2022 af mathon

a) 
           F·s = m·a·s = ½·m·v2    Bemærk at m kan forkortes ud.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. februar 2022 af mathon

               \small \textup{Tesla }=\frac{V\cdot s}{m^2}=\frac{J}{A\cdot s}\cdot \frac{s}{m^2}=\frac{J}{A\cdot m^2}=\frac{N\cdot m}{A\cdot m\cdot m}=\frac{N}{A\cdot m}


Skriv et svar til: Bergen fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.