Matematik

expotinel funktion

10. februar 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

hvordan finder jeg b når der står k?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2022 af Jones2929

Beklager. Formel formateren virker ikke lige nu. 


Du har a givet ved formlen a = (x2 - x1) (sqrt(y2/y1)), hvilket giver.

a = (8 - 3) (sqrt(56k / 7k)) -> a = 7^(1/5)

Du har b givet ved formlen b = y1 / a^x1, hvor y1 = 7*k, a = 7^1/5 og x1 = 5. Det giver. 

b = 7k / (7^1/5)^5 =-> b = k

Så du kommer frem til, at b = k


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2022 af Jones2929

Og den oplysning skal du så bruge i den sidste opgave


Skriv et svar til: expotinel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.