Matematik

undersøg, om f(x)=x^3 er løsningen til differentialligningen....

13. februar 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

undersøg, om f(x)=x3 er løsningen til differentialligningen dy/dx=3(y-x)/x

hvordan finder jeg ud af det???

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2022 af SuneChr

Indsæt for   y            x3
og for        dy/dx        3x2 
 


Skriv et svar til: undersøg, om f(x)=x^3 er løsningen til differentialligningen....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.