Matematik

vektore

22. februar 2022 af matulde1 - Niveau: B-niveau

bestem koordinatsættet til det punkt på linjen l, hvor t = 2.

hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2022 af mathon

Du har ikke opgivet parameterfremstillngen for linjen l.


Svar #2
22. februar 2022 af matulde1

det er 

l: 2x+3y=-1

m: -x+2y=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2022 af ringstedLC

#2 Det er ikke parameterfremstillinger.

Parameterfremstillingen kræver et punkt og en retningsvektor:

\begin{align*} \binom{x}{y} &= \binom{x_0}{y_0}+t\cdot \binom{r_1}{r_2}\;,\;t\in \mathbb{R} \end{align*}

Vedhæft et godt af hele opgaven.


Skriv et svar til: vektore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.