Matematik

integralregning - Bestem areal (uden forskrift)

22. februar 2022 af mariannaiberik - Niveau: A-niveau

Hej,

Emne: integralregning

jeg skal bestemme areal af M (opgaven ligger under vedhæftet fil som et skærmbillede). jeg har indtil videre kun løst sådanne opgaver med forskrifter på grafferne. Hvordan skal jeg gøre det uden en forskrift? Hvad skal jeg starte med? jeg har siddet med dette i 1 time. Det ville være så dejligt hvis jeg kunne få en hjælpende hånd her, så jeg kan komme videre :)

Mvh Isabella

Vedhæftet fil: Skærmbillede (499).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} A_M=&\int_{0}^{2}(f(x)-g(x))\mathrm{d}x=F(2)-G(2)-\left ( F(0)-G(0) \right )=66-(-62)-\left ( 0-0 \right )=\\\\& 66+62=128 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2022 af SuneChr

# 0
Jeg undres:
Uden brug af CAS.
Opgaven  k a n  simpelt hen ikke løses v.h.a. CAS, med mindre man skulle have behov
for benyttelse af den simpleste lommeregner, som førskolebørn kan more sig med.
Det skulle være muligt at lægge to hele tal sammen, og endda i hovedet.


Skriv et svar til: integralregning - Bestem areal (uden forskrift)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.