Matematik

Hjælp til ligning

28. februar 2022 af Moehy - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man og forklare denne her ligning med hjælp af denne her formel: c=b·ax

4500=150·1,41x


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2022 af PeterValberg

x=\frac{\log\left(\frac{4500}{150} \right )}{\log(1,41)}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.