Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK OPAGVE

28. februar 2022 af knudsBIA - Niveau: A-niveau

Hvad gør i denne opgave?..


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2022 af mathon

              \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&& f{\, }'(x)=\frac{30\,008}{\left (56.2+19^t \right )^2}\cdot \ln(1.09)\cdot 1.09^t \\\\&& f{\, }'(80)=\frac{30\,008}{\left (56.2+1.09^{80} \right )^2}\cdot \ln(1.09)\cdot 1.09^{80} \\\\&& f{\, }'(80)\textup{ er v\ae ksthastigheden i antallet af gymnasieelever 80 \aa r}\\\\&& \textup{efter \aa r 1935 dvs i \aa r 2015.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2022 af mathon

korrektion af tastefejl:

              \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&& f{\, }'(x)=\frac{30\,008}{\left (56.2+\mathbf{{\color{Red} 1.09}}^t \right )^2}\cdot \ln(1.09)\cdot 1.09^t \\\\&& f{\, }'(80)=\frac{30\,008}{\left (56.2+1.09^{80} \right )^2}\cdot \ln(1.09)\cdot 1.09^{80} \\\\&& f{\, }'(80)\textup{ er v\ae ksthastigheden i antallet af gymnasieelever 80 \aa r}\\\\&& \textup{efter \aa r 1935 dvs i \aa r 2015.} \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK OPAGVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.