Matematik

Lån

01. marts 2022 af Sigurdsen - Niveau: C-niveau

Hej 

Der er en opgave som siger at Ulla overvejer at købe en campingvogn. Banken kan tilbyde dem et lån med en rente på 1.8 % og en løbetid på 10 år. Jeg er lidt usikker på dette spørgsmål om man skal bruge gældsannuitet formlen, fordi har svært ved at se sammenhængen mellem spørgsmålet og formlen


Svar #1
01. marts 2022 af Sigurdsen

Forresten var renten på 1.8 % per år og Ulla havde mulighed for at betale 20.000 kr om året, hvor stort er beløbet de skal låne?

Undskyld glemte at skrive disse informationer op


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2022 af Quarr

Tænker du skal bruge gældsformlen som du selv siger.

- - -

Ja

 


Svar #3
01. marts 2022 af Sigurdsen

Men vil det så ikke være hovedstolen jeg skal finde

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2022 af Quarr

Jeps, lånets størrelse også nævnt af dig som hovedstolen.

- - -

Ja

 


Svar #5
01. marts 2022 af Sigurdsen

Tusind tak for hjælpen :)


Svar #6
01. marts 2022 af Sigurdsen

En potensfunktion kan ikke være 67.02 * x^-1,07091 vel?


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2022 af SuneChr

# 6
Potensfunktionen
     f (x) = xq
er defineret for alle q ≠ 0 og for alle positive x. For q = 0 er funktionen en konstant, f (x) = 1 .
Om man også vil kalde den, (for q = 0), en potensfunktion eller ej, skal jeg ikke afgøre.
Der ligger ingen styrke, potens, i funktionen, for en konstant, hvor lille eller stor x end er.
Men funktionen # 6 er en potensfunktion (med en koefficient eller faktor) iflg. definitionen.
 


Skriv et svar til: Lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.