Matematik

Matematik 3d

10. marts 2022 af Emilo69 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået det her spørgsmål i en aflvering, er der nogen, som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2022 af mathon

                \small \begin{array}{lllllll}&& A\left(1,-1,e^{-(1)^2-\left ( -1 \right )^2}\right)=\left ( 1,-1,e^{-2} \right )\\\\&& B\left(1,1,e^{-(1)^2-\left ( 1 \right )^2}\right)=\left ( 1,1,e^{-2} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textup{Delsnitkurve:}\\&& z=f(y)=e^{-y^2-1}\quad -1\leq y\leq 1\\ \textup{svarende til}\\ \textup{vektorfunktionen:}\\&&F(y)=\begin{pmatrix} y\\ e^{-y^2-1}\end{pmatrix}\\\\&&F{\, }'(y)=\begin{pmatrix} 1\\-2y\cdot e^{-y^2-1}\end{pmatrix}\\ \textup{med kurvel\ae ngde:} \\&& L=\int_{-1}^{1}\left | F{\, }' (y)\right |\mathrm{d}y\\\\&& L=\int_{-1}^{1}\sqrt{1+\left ( -2y\cdot e^{-y^2-1} \right )^2}\, \mathrm{d}y \end{array}


Skriv et svar til: Matematik 3d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.