Fysik

lyd bølger

12. marts 2022 af vana78 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælpp


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2022 af mathon

                              


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2022 af mathon

      \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textup{Brug:}\\&&2\cdot d=v\cdot t\qquad d\textup{ er dybden}\\\\&& t=\frac{2\cdot d}{v}\\\\&& d=\frac{1}{2}\cdot v\cdot t \\&&&\begin{array}{l|c|c|c|} &\textbf{d}&\textbf{v}&\textbf{t}\\ \hline \textup{SI:}&\textup{m}&\frac{\textup{m}}{\textup{s}}&\textup{s} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts 2022 af mathon

Korrektion:

                \small \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textup{Brug:}\\&&2\cdot d=v\cdot t\qquad d\textup{ er afstanden}\\\\&& t=\frac{2\cdot d}{v}\\\\&& d=\frac{1}{2}\cdot v\cdot t \\&&&\begin{array}{l|c|c|c|} &\textbf{d}&\textbf{v}&\textbf{t}\\ \hline \textup{SI:}&\textup{m}&\frac{\textup{m}}{\textup{s}}&\textup{s} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: lyd bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.