Matematik

løs grafisk ligningen

13. marts 2022 af Hanna98475 - Niveau: C-niveau

jeg skal grafisk løse ligningen f(x)=-3

men jeg forstår ikke hvad jeg skal gøre 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2022 af mathon

Uden medsendelse af grafen, kan der ikke svares.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2022 af ringstedLC

#0:

- Tegn funktionen.

- Tegn en ret linje y = -3

- Bestem x-koordinaten af deres skæringspunkt(er).


Svar #3
13. marts 2022 af Hanna98475

#2

#0:

- Tegn funktionen.

- Tegn en ret linje y = -3

- Bestem x-koordinaten af deres skæringspunkt(er).

tak for hjælpen,jeg fandt ud af det (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2022 af ringstedLC

Godt. Teknikken er den samme ved bestemmelse af nulpunkter/rødder:

\begin{align*} f(x)=y &= 0=x\textup{-aksen} \\x&=... \end{align*}


Skriv et svar til: løs grafisk ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.