Matematik

Betinget simultan tæthedsfunktion af X givet Y

16. marts 2022 af louisesørensen2 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude,

jeg har følgende spørgsmål jeg ikke kan få svaret på.

Jeg får:

\mathbb{P}(X=-1|Y=1)=\frac{P(Y=1, X=-1)}{P(Y=1)}=\frac{0.42}{0.5}=0.84

Men det er ikke det rigtige facit..

Hvorfor er det ikke rigtigt?


Svar #1
16. marts 2022 af louisesørensen2


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2022 af Soeffi

#0. Hvad er facit?


Svar #3
16. marts 2022 af louisesørensen2

Jeg formoder det ikke er facit, da jeg skal kunne angive facit med tre decimaler.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2022 af Soeffi

#3. Jeg vil mene, at 0,84 er det rigtige svar.


Skriv et svar til: Betinget simultan tæthedsfunktion af X givet Y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.