Matematik

Hjælp til matematik opgave!!! skal afleveres i morgen

17. marts 2022 af Aktiemester (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Stuedieportalen

Håber der er nogen der kan besvare følgende opgave, da det haster (grundet den skal afleveres i morgen)

Opgave er vedhæftet som billede (for at gøre det nemmere for jer)

Håber virkelig der er nogle som kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2022 af peter lind

1. Arealet er længde*bredde = 2f(x)*AB

2. Beregn A(1)

3. Find A'(x) og løs derefter ligningen A'(x) = 0


Svar #3
17. marts 2022 af Aktiemester (Slettet)

#2
Kan du uddybe spg. a?

1. Arealet er længde*bredde = 2f(x)*AB


 

Svar #4
17. marts 2022 af Aktiemester (Slettet)

Kan spørgsmål a) uddybes?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2022 af peter lind

Hvad vil du have at vide ?


Svar #6
17. marts 2022 af Aktiemester (Slettet)

hvordan du er kommet frem til 2f(x)*AB. Har nemlig lidt svært ved at gennemskue fremgangsmåden, da matematik ikke er mit stærke område, selvom det godt kan lide faget


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. marts 2022 af peter lind

Arealet er det gule område. Arealet af et rektangel er produktet af længden af de de 2 sider som er længden af siden AB og højden som er f(x). (ikke 2f(x) som jeg desværre skrev)


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. marts 2022 af peter lind

Det i parentesen er forkert, så se bort fra det.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave!!! skal afleveres i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.