Matematik

Hjælp til eksponentiel funktion

18. marts 2022 af ho123 - Niveau: C-niveau

har brug for hjælp til at kunne forstå både a og b


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

a.

f(x) = 306 * 1,02(x-8)

b.

Løs f(x) = 458, og læg resultatet til 2008.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{evt. noteret:}\\&& f(x)=306\cdot 1.02^{-8}\cdot 1.02^x\\&\Downarrow\\&& f(x)=261.168\cdot 1.02^x \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.