Fysik

felt

22. marts 2022 af nana2020 - Niveau: A-niveau

vil bruge følgene formler for at løse opgaver, er der nogen der vil hjælpe med at bekræfte mine formler?

a) F= E* Q

b) W= F*s 

c) emk = W/Q

se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: elektrisk felt 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2022 af janhaa

a)

F = qE


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)


Skriv et svar til: felt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.