Matematik

d) Benyt tabellens data til at vurdere lyskildens effekt (i enheden W), når det oplyses, at lyskilden sender lys i alle retninger.

27. marts 2022 af akas - Niveau: A-niveau

Klik på den vedhæftet fil.

Benyt tabellens data til at vurdere lyskildens effekt (i enheden W), når det oplyses, at lyskilden sender lys i alle retninger. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2022 af peter lind

alav en regression på de date


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april kl. 18:23 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april kl. 18:23 af ringstedLC

Når lyskilden stråler lige kraftigt i alle retninger kan det bestrålede areal betragtes som indersiden af overfladen på en kugle:

\begin{align*} f(x)=I &= \frac{P}{A} &&,\;A=r^2 \\ b\cdot x^{\,a}=b\cdot r^{\,a} &= \frac{P}{r^2} \\ P &= b\cdot r^{\,a\,+\,2} \end{align*}


Skriv et svar til: d) Benyt tabellens data til at vurdere lyskildens effekt (i enheden W), når det oplyses, at lyskilden sender lys i alle retninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.