Matematik

Bil og co2

30. marts 2022 af johansen2094 - Niveau: C-niveau
Jeg sidder med en opg ang en bil og dens CO2. Men jeg er ikke helt sikker på det rigtigt det jeg gør. Er der en der kan hjælpe med og forklare opg?

Har i a skrevet 0,062•50000+11400 = 14.500 er det korrekt?

Fil vedhæftet

Svar #1
30. marts 2022 af johansen2094

:-)
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2022 af mathon

a)
      er korrekt.


Svar #3
30. marts 2022 af johansen2094

Okay hvad med b og c så ??

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2022 af mathon

b) 
         Løs ligningen
                                    e(x) = d(x)                                    


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\&& 0.062x+11400 =y= 0.112x+5800\\\\&& 11400-5800=\left (0.112-0.062 \right )x\\\\&& 5600=0.05x\\\\&&x=\frac{5600}{.05}=112\,000 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{c)}\\&& (x,y)=(112\,000,18\,344)\\\\&\textup{efter }&112\,000\textup{ k\o rte km har begge k\o ret\o jer udledt }18\,344\;\mathrm{kg \;}CO_2. \end{array}


Svar #7
30. marts 2022 af johansen2094

ah nu jeg med :D b ku jeg næsten forstår så men c den drillede lidt :D mange tak 


Skriv et svar til: Bil og co2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.