Matematik

Eksponentielt voksende funktion

30. marts 2022 af johansen2094 - Niveau: C-niveau
Jeg sidder med opg 5 og ved ikke hvad det jeg helt skal gøre. Det noget med en voksende funktion og har ikke så meget styr på det. Udover den skal vokse 3 gange mere. Så er der en der evt kan hjælp med denne opg :-)

Fil vedhæftet

Svar #1
30. marts 2022 af johansen2094

:-)
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

f(x) bliver fordoblet hver gang x vokser med 3. Så ved x=5 skal f(x) derfor være 12.

12 skal fordobles 2 gange for at blive til 48, derfor skal x være 5 + 3 + 3 = 11.


Svar #3
30. marts 2022 af johansen2094

du får det til og virker så nemt :D jeg sku lige sæt mig ind i det og forstå det ordenlit før jeg overhovedet gjode noget. og endelig fattede jeg den. der sku lige gået noget tid :D 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

x f(x)

2 6

5 12

8 24

11 48

x vokser med 3 hver gang, og f(x) bliver fordoblet. Den med x=8 og f(x)=24 mangler bare i skemaet.


Skriv et svar til: Eksponentielt voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.