Matematik

hjælp til bestem arealet af m

02. april 2022 af sara2727 - Niveau: B-niveau

Hej,  jeg ved ikke hvordan jeg skal løse den her opgave

håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2022 af Anders521

#0 Bemærk, at g(x) ≥ f(x) for alle x ∈ [0, 4], så 

04 g(x) - f(x) dx = G(x) - F(x) |04 = G(4) - F(4) - ( G(0) - F(0) )                                                                                                                                  = ...


Skriv et svar til: hjælp til bestem arealet af m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.