Matematik
ligning
21. april 2022 af
shain
-
Niveau: 10. klasse
Ditte, Katrine & Tinna er tilsammen 82 år. Katrine er 3 år yngre end Tinna og Ditte er 2 år yngre end Katrine. Hvor gammel er Tinna?
Tinna:x
Katrine:x-3
Ditte:2-(x-3)
Er det korrekt stillet op? Skal lave det som en ligning
Katrine+Tinna+ Ditte= 82 år
Tinna:x
Katrine:x-3
Ditte:2-(x-3)
Er det korrekt stillet op? Skal lave det som en ligning
Katrine+Tinna+ Ditte= 82 år
Svar #1
21. april 2022 af Sveppalyf (Slettet)
Tinna: x
Katrine: x - 3
Ditte: (x - 3) - 2
Summen skal være 82, så vi har
x + (x-3) + (x-3-2) = 82
som du så skal løse.
Svar #2
21. april 2022 af peter lind
Ditte = katrine -2
Disse resultater skal du sætte ind i den sidste ligning
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
